De hemmelige trin

Med baggrund i successen fra TV2 programmet ”De hemmelige trin” tilbyder Toniah Pedersen en 2 timers workshop eller et 3 ugers forløb. Begge er målrettet alle virksomheder, der ønsker at højne deres medarbejderes velvære, selvtillid og teamwork.

Med dansen som redskab vil deltagerne blive inviteret ud af deres comfort zone og ind i en udviklingsproces, der har fokus på at bryde grænser, styrke fællesskabet og tilliden på arbejdspladsen.

Virksomheden og dens medarbejdere vil opnå et forbedret socialt miljø på arbejdspladsen. Toniahs workshops danner grobund for at finde nye måder at samarbejde, motivere og udfordre hinanden på.

Det handler om at blive bedre til at lytte, og om at bruge vores krop til andet end et transportmiddel

2 timers workshop
I denne workshop tager Toniah udgangspunkt i kroppen og får dig til at forstå, hvilken kraft du besidder via kroppen, og hvilken umiddelbar glæde dansen giver dig.

3 ugers forløb
Forløbet er delt op således, at de deltagende starter med at lære en koregrafi, som de så selv skal arbejde videre på – dog coachet undervejs af Toniah og hendes dansere.

Disse 3 uger vil ryste kolleger sammen på en ny og utraditionel måde, såvel som udfordre dem hver især i at gå nye veje, tage ansvar og ikke mindst være teamplayer. Samarbejdet her er enormt vigtigt, da slut-resultatet er en synkron dans (altså fremvise en ens koreografi).

Det er en ubeskrivelig givende proces, der med sit relative korte forløb vil få deltagerne til at få øjnene op for kompetencer, de ikke vidste, de besad. Selve showet vil ikke blot for de udøvende være givende, men også resten af firmaet eller organisationensom vil blive positivt overrasket, når de deltagende stiller op, til eksempelvis sommerfesten eller lignende firma happening, og danser for dem alle.

De hemmelige trin_video_screenshot_960_538_pxl

Kontakt os på 70 200 449 for yderligere information.