The Gold Mine Effect - Teaser

Teaser af foredraget - The Gold Mine Effect - med Rasmus Ankersen - international anerkendt foredragsholder, forfatter og antropolog.

Rasmus Ankersen på canadisk TV - GLOBAL TORONTO, The Morning Show

Interview på The Morning News af Rasmus Ankersen om hans udgivelse af bogen THE GOLD MINE EFFECT på det canadiske marked den 27. april 2013.

Rasmus Ankersen på canadisk TV - CANADA AM, CTV News

http://canadaam.ctvnews.ca/video?clipId=915119&playlistId=1.1258296&binId=1.1195618&playlistPageNum=1

Interview på CTV News af Rasmus Ankersen om hans udgivelse af bogen THE GOLD MINE EFFECT på det canadiske marked den 27. april 2013.

Rasmus Ankersen på TVMidtVest - del 4

Serie på TVMidtVest om talent og talentudvikling inden for ungdomsidræt på eliteplan - med Rasmus Ankersen som ekspert - 4. og sidste afsnit

Rasmus Ankersen på TVMidtVest - del 3

Serie på TVMidtVest om talent og talentudvikling inden for ungdomsidræt på eliteplan - med Rasmus Ankersen som ekspert - afsnit 3

Rasmus Ankersen på TVMidtVest - del 2

Serie på TVMidtVest om talent og talentudvikling inden for ungdomsidræt på eliteplan - med Rasmus Ankersen som ekspert - afsnit 2

Rasmus Ankersen på TVMidtVest - del 1

Serie på TVMidtVest om talent og talentudvikling inden for ungdomsidræt på eliteplan - med Rasmus Ankersen som ekspert - afsnit 1

Rasmus Ankersen på Fox Sports News

Interview med Rasmus Ankersen på Fox Sports News om hans bog - The Gold Mine Effect - der har vagt positiv opsigt ude omkring i verdenen.

Rasmus Ankersen på Sky News Business

Interview med Rasmus Ankersen på Sky News Business, hvor han fortæller om sin bog - The Gold Mine Effect - der er udgivet i 20 lande verden over.

How to find undervalued talent

Du må og skal bare se denne video!
Det er en sjov og anderledes videoproduktion, der på bedste vis beskriver noget af Rasmus Ankersens research og knowhow om hele talentbegrebet.

The Gold Mine Effect

Rasmus Ankersen på hans "guldmineekspedition".

Rasmus Ankersen i Go' Morgen Danmark på TV2

Rasmus Ankersen taler om Piotr og Caroline Wozniacki og om positivt pace samt om sin rejse ud til nogle af verdens "Guldminer" (talentmiljøer) inden for sport.

Den Danske Drøm - Rasmus Ankersen

Rasmus Ankersen taler om Den Danske Drøm.