Print Friendly, PDF & Email

‘Ved du, hvem du er?’ – ny bog fra Arne Nielsson

Ved_du_hvem_du_er_forside_low_res
Bestil her

En Formel 1 racerkører ved bestemt, hvem han er! For at kunne begå sig i et Formel 1-felt, kræver det nemlig, at man har helt styr på sine egne styrker og svagheder – og samtidig kender sine teamkammeraters kompetencer.

Faktisk er det ikke spor anerledes for dig i din hverdag!

Spil dig selv og andre gode!
Om det er på jobbet eller i din fritid, er det en kæmpe styrke at vide præcis, hvem du er som person – og hvem dine kolleger, venner og familiemedlemmer er.

Faren er nemlig, at hvis du ikke ved, hvilken type person vedkommende er, som du har en dialog med, så risikerer du at ramme helt ved siden af. Du kommer til at ‘tyre bolden afsted’, i stedet for at ‘lægge den gode aflevering’.
Blot med et overordnet kendskab til de fire persontyper – Entusiasten, Diplomaten, Praktikeren og Analytikeren – kan du sikre, at du kommunikerer på den mest hensigtsmæssige måde, så dit budskab kommer bedst muligt frem til modtager. Du spiller – med andre ord – dine omgivelser gode.

Bogen – ‘Ved du, hvem du er?’ – er resultatet af et tæt samarbejde mellem Hanne Houbak, Anne Hermansen og Arne Nielsson. En bog, der giver dig et rigtig godt indblik i, hvad der karakteriserer de fire persontyper.

Bestil dit eksemplar her
Afgiv din bestilling herunder, og modtag et signeret eksemplar af ‘Ved du, hvem du er?’.
Skriv i beskedfeltet, ifm. bestillingen, hvem bogen ønskes signeret til.
Pris: kr. 299,95

Bestil her