Print Friendly, PDF & Email

plan4u i Paris

Team Rynkeby Nordsjaelland 2013_EifeltaarnetSæt dig et mål og gå så målrettet efter det!

Det var, hvad plan4u, i skikkelse firmaets stifter og direktør Maybritt Toft Bisp, gjorde, da hun i oktober 2012 begyndte træningen på et af de 14 danske Team Rynkeby hold – Team Rynkeby Nordsjælland – der i juli 2013 skulle køre fra Solrød til Paris på 8 dage.

Efter hjemkomsten har vi haft lejlighed til at tale med Maybritt om turen.

“Hvad fik dig til at tilmelde dig Team Rynkeby?”
“Ja – for det første var jeg jo så heldig, at jeg overhovedet fik en plads. Det er langt fra alle, der søger, som kommer med – så jeg føler mig meget heldig og priviligeret over, at jeg fik en plads på Nordsjællands-holdet. Men kombinationen af selv at få en masse motion, med Paris som mål, møde en masse nye mennesker på det personlige og forretningsmæssige plan, og så samtidig støtte en god sag som Børnecancerfonden var helt klart hovedårsagerne til, at jeg ansøgte om en plads”.

“Hvad har været hårdest?”
“Umiddelbart skulle man jo mene, at det har været de ugentlige træningspas og selve turen til Paris. Men jeg må sige, at møderne med nogle af de familier med kræftramte børn helt klart har været det hårdeste – og er det, som for mig har sat sig som de aller dybeste indtryk i hele dette forløb. At få lov til at møde disse børn og deres forældre undervejs i processen har simpelthen givet hele projektet så meget mening!” 

“Hvordan gik turen ned til Paris?”
“Det gik helt fantastisk! Vi havde vejret med os med flot sommervejr hele vejen. Vi var forskånet for styrt og alvorlige skader, men med 8 dage i sadlen i træk har vi alle – uden undtagelse – haft hvert vores at slås med til tider. Personligt drillede mine knæ lidt undervejs, men ikke værere end at vores dygtige massør – Ronni Midtgaard Vistisen, der er ManuVision behandler – kunne afhjælpe de værste gener. Turen ned igennem Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig bød på den ene smukke naturoplevelse efter den anden. Det er jo noget andet at sidde på en cykel på landevejen, end at sidde i en bil på den tyske Autobahn.”

“Og hvad med selve ankomsten i Paris?”
“Jamen, det var selvfølgelig klimaks på ikke kun en 8 dages cykeltur på 1.300 km, men på over et halvt års intensiv træning, hvor vi på holdet har lært hinanden at kende rigtig, rigtig godt, og har fået knyttet nogle venskaber, der forhåbentlig vil varer i mange år fremover. Det var fantastisk stort at kunne cykle ind igennem Paris’ gade sammen med 1.000 andre ryttere iklædt den karakteristiske gule Team Rynkeby cykeltrøje, for til sidst at ankomme på Champ de Mars bag ved Eifeltårnet, hvor en kæmpestor velkomstkomité bestående af familier og venner bød os velkomne. Jo – sådan noget giver gåsehud og glædestårer!”

“Hvor mange penge har I samlet ind til Børnecancerfonden?”
“Indtil nu har vi alene på Team Rynkeby Nordsjælland indsamlet 1,6 million kroner. Et beløb som vi er meget stolte af, men vi håber da på, at det kan blive endnu større, da der først er deadline for indsamling den 20. august.”
(Red. Støt Maybritt Toft Bisp’s indsamling til Børnecancerfonden herhttps://www.betternow.org/dk/maybritt-bisps-indsamling-til-team-rynkeby)

“Kunne du tænke dig at deltage igen?”
“Ja – bestemt! – men jeg ved jo, at der er rift om pladserne, så vi må se, om jeg er en af de heldige!”

Billeder fra Team Rynkeby Nordsjælland 2013