Print Friendly, PDF & Email

Vind en bog – del din oplevelse

plan4u_10_aars_jubilaeum_foredragssal_735_268_pxlGlæde – Motivation – Udvikling – Fantastiske foredragsholdere – Gode oplevelser
Dette er, hvad vi i plan4u hver dag gør vores allerbedste for at levere til vores kunder. Vi har nu gennem 10 år formidlet foredrag, seminarer, forløb og coaching til det danske erhvervsliv med nogle af Danmarks absolut bedste foredragsholdere og coaches. Vi føler os meget privilegerede over at få lov til at levere livsbekræftende og udviklingsskabende ydelser, der for vores kunder resulterer i en styrket og mere motiveret medarbejderstab og deraf en bedre bundlinje.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med vores dejlige kunder og ikke mindst vores inspirerende foredragsholdere i mange år fremover.

VIND EN BOG – del din bedste oplevelse
Del din bedste foredragsoplevelse med en af vores foredragsholdere. Det kan være den sjoveste, mest inspirerende, mest rørende eller den, der har vist sig at være afgørende for den måde, du nu lever dit liv på.

Vi sætter 10 bøger på højkant, som vi den 23. august trækker lod om blandt de indlæg, vi modtager.

De 10 heldige vindere vil modtage én af nedenstående bøger – der er 2 eksemplarer af hver (vinderne får direkte besked):

            

Vælg selv, hvordan du vil dele din oplevelse:

På vores Facebook-side
Besøg vores side – https://www.facebook.com/plan4uAps – og skriv om din oplevelse her.

På vores website
Skriv om din oplevelse i kommentarfeltet herunder.