Management

plan4u arbejder som manager for en række foredragsholdere, der alle har valgt at lægge deres aktiviteter i vores hænder – det betyder bl.a. sparring, koordinering af deres kalendere, telefoner, prissætning, fakturering, bogføring, promotion samt udarbejdelse af præsentationsmaterialer, der vedrører deres foredragsaktiviteter, seminarer mv.Kodeordet for samarbejdet mellem dig som foredragsholder og os som formidler/manager er tillid! Vi sætter os grundigt ind i den enkelte kunstners visioner og ambitioner.

Vi arbejder helhjertet for at være med til at skabe din succes. Vi værner om dig, frigiver dig for administrative, koordinerende, planlæggende, salgs- og markedsføringsmæssige opgaver, så du får den tid, du skal have til at gøre det, du er bedst til – at være en af danmarks bedste formidlere inden for dit felt!

I dag har vi management på:

Arne Nielsson
David Owe
Lars Juhl
Mette Nørgaard
Niels Lan Doky
Sarah Zobel

…og det er vi meget stolte af! Det forpligter…og vi gør alt, hvad vi kan for at leve op til denne forpligtelse.

Udover vores eget team af kompetente folk samarbejder vi med en nøje udvalgt vifte af leverandører inden for revision, regnskab, PR, reklame mv.

Udtalelse fra Arne Nielsson
“Den primære og vigtigste grund til, at jeg har valgt plan4u, er, at jeg har behov for ét sted at lægge alle mine aktiviteter, hvor jeg ved, at kunderne får den bedst mulige og mest seriøse behandling. For mig er det essentielt, når jeg leverer kvalitet, at dem jeg samarbejder med, er mennesker, jeg kan stole på, og hvis moral og etik harmonerer med det, jeg selv ønsker at stå for. Det er den primære grund til, at jeg har valgt plan4u. Jeg skal også sige, at jeg kun har fået postiive tilbagemeldinger fra mine kunder for den måde, Maybritt og Thomas er på.”

Udtalelse fra Rasmus Ankersen
“I en branche med mange brodne kar er det min klare oplevelse, at plan4u skiller sig ud fra flokken. Jeg oplever en meget høj grad af professionalisme i alle detaljer, og såvel foredragsholder som kunde bliver behandlet med stor opmærksomhed. Det sparrer mig for meget energi trygt at kunne overlade mine foredragsaktiviteter til dem. Selv fra konkurrerende bureauer, hvad der ellers ikke er normalt, hører jeg kun positive ting og respekt for plan4u’s arbejde. Maybritt og Thomas får mine varmeste anbefalinger med på vejen.”