Om plan4u

Print Friendly, PDF & Email

plan4u er en management- og foredragsvirksomhed, stiftet i 2003.

I dag arbejder plan4u som eksklusiv og officiel manager for foredragsholderne Arne Nielsson, David Owe, Mette Nørgaard, Lars Juhl, Sarah Zobel og Rasmus Ankersen, og har oparbejdet et tæt samarbejde med bl.a. Ulrik Wilbek, Jens Moberg, Remee, Toniah Pedersen, Thyra Frank, Mette Bloch, Line Baun Danielsen, Eskild Ebbesen, Nicolai Moltke-Leth, Liselotte Lyngsø, Jan Pytlick m.fl.

Vi koordinerer mere end 700 foredrag og seminarer hvert år og sætter en stor ære i at tilpasse det enkelte arrangement til kundens behov. Dette sikres ved en grundig briefing mellem dig som kunde og den enkelte foredragsholder hver gang. Vi glæder os til at samarbejde med dig om jeres næste arrangement!

– Maybritt Toft Bisp – stifter og direktør

Lidt om vores stifter
I 1999 begyndte Maybritt Toft Bisp at arbejde i branchen med koordineringen af foredrag, events, seminarer og udviklingsprocesser.
Hun begyndte som projektleder i Dansk Markedsføringsforbund, for senere at fungere som personlig assistent for foredragsholderne Arne Nielsson, Peter Bastiansen, Mette Bloch og Poul-Erik Høyer i konsulentvirksomheden Cultivator.

I 2003 stifter hun plan4u med management på Arne Nielsson, Mette Bloch og Jason Watt. Derudover formidles der foredrag med en række andre personligheder indenfor sportens og erhvervslivets verden. Maybritt har i alle årene stået bag den videre udvikling af selskabet, der i dag er en af de vigtigste aktører på det danske marked.