Print Friendly, PDF & Email

Kom til foredrag med Børnecancerfonden og Team Rynkeby

Team Rynkeby og Børnecancerfonden

Børnecancerfonden har brug for din støtte og inviterer sammen med Team Rynkeby til et af tidens mest interessante foredrag.

WHAUU… nu forstår jeg!
ved Claus Roager Olsen

– et foredrag, der giver tilhørerne indsigt i, hvordan forskellighed kan støtte vores fremdrift i virksomheden, og om folk du kender

Hvornår
14. marts 2013
Kl. 16:30-20:30

Hvor
Deloitte
Weidekampsgade 6
2300 København S

Pris
DKK 500,- ex. moms pr. deltager
(spar momsen som privatperson)

TILMELD DIG FOREDRAGET HER


Ubeskåret til Børnecancerfonden
Som en del af Team Rynkeby’s arbejde med at skaffe midler til børn og familier med kræft, er det lykkedes os at sætte et super interessant og spændende arrangement sammen.

Vi håber, du vil støtte Børnecancerfonden og deltage på dagen.

Alle indlæg, lokaler, forplejning, relateret omkostninger og ressourcer brugt for at sætte dette fantastiske arrangement på benene er doneret af Team Rynkeby og deres relationer. Alle penge går således 100 % ubeskåret til Børnecancerfonden.

Om foredraget
Enneagram-eksperten Claus Roager Olsen giver dig en fantastisk mulighed for en uforglemmelig oplevelse. Du vil med dette foredrag få en ny og fantastisk indsigt i, hvorfor nogle har brug for lange forklaringer, og andre vil nøjes med korte klare beskeder. Hvorfor vores adfærd er så vidt forskellige, når vi arbejder i grupper, og hvorfor andre bliver motiveret af en opgave, der ligefrem demotiverer andre.

Få et indblik bag facaden på den adfærd du til daglig oplever hos dine venner og kollegaer, og forstå deres overbevisninger og strategier for at gøre som de gøre. Ved at have denne indsigt kan du forbedre jeres relation, uanset om det er dine børn, kollegaer, venner eller ægtemand/kvinde.

Læs mere om arrangementet her