Print Friendly, PDF & Email

Jason Watt & TWR modtager Den Alternative Pris ved Dansk Motorsport Award

Onsdag den 6. februar 2013 kunne man i det indre København i området omkring Cirkusbygningen høre brølene fra flere fuldblods racerbiler. Årsagen til de tunge drøn fra de fantastiske fartuhyrer, som vil få enhver dreng til at dagdrømme om fart og spænding, var den årlige prisuddeling, Dansk Motorsport Award.

Anført af Lisbeth Østergaard og Jimmy Bøjgaard samledes både danske og udenlandske motorsportsrepræsentanter og -udøvere til en festlig aften, hvor 12 priser skulle uddeles.

Blandt deltagerne til aftenens event var blandt andet holdet Team Wounded Racing (TWR), og deres stolte teamchef Jason Watt, som var nomineret i kategorien Den Alternative Pris.

Jason Watt og Team Wounded Racing

Team Wounded Racing, teamchef Jason Watt og deres bil

Team Wounded Racing består af soldater, der har gjort tjeneste i Afghanistan, og alle har mere eller mindre fysiske handicap, heriblandt amputationer og rygmarvsskader. Filosofien bag TWR er, at man på trods af et handicap “sagtens” kan konkurrere på lige vilkår med selv de bedste indenfor motorsport.

Med stående ovation fra publikum i salen gik TWR på scenen for at modtage den nyindførte pris Den Alternative Pris.

Teamchefen for TWR er ingen ringere end Jason Watt. Den erfarne danske racerkører, som på trods af lammelse i underkroppen pga. ulykke i 1999, fortsatte sin professionelle karriere og først i 2012 lagde den på hylden, er i kraft af sin rolle som teamchef for TWR ansvarlig for både træning og taktik.

Med Jasons Watts professionelle baggrund og erfaring som handicappet professionel racerkører har TWR siden opstarten af projektet deltaget i Danish Endurance Championship (DEC) og draget stor nytte af Jasons viden og sparring. Dette affødte bl.a. en podieplads i juni 2012 efter en nervepirrende dag på Ring Djursland.

Jason Watt har i 2013 valgt at stoppe som teamchef for TWR, da holdet nu har den erfaring og viden, der kræves for at drive et succesrigt racingteam i dansk professionel motorsport. Dermed har Jason tid til at koncentrere sig mere om sin egen karriere og familie.

Med endnu flere erfaringer i rygsækken rejser Jason nu Danmark rundt og holder foredrag, hvor han fortæller om både sit privat- og forretningsliv, hvor emnerne er forandring, vilje, motivation og livsglæde samt at sætte sig mål i livet – og nå dem på trods af næsten uoverskuelig modgang.

Du kan læse mere om Jasons foredrag ved at klikke her: Foredrag med Jason Watt