Print Friendly, PDF & Email

Waqas

Waqas udgør 1/3 af bandet Outlandish, der til dato er en af Danmarks største, musikalske eksportnavne.

Han har stået på alverdens scener fra New York, Mumbai til Tønder og har solgt over en million plader på verdensplan. Udover at være sanger har han også en kreativ pen – men Waqas har andet på hjertet end hans musikalske karriere.

Han er født ind i en typisk indvandrefamilie, hvor kreativitet kunne være en hobby, men ingenlunde en levevej. Men, han lod ikke hobby være hobby – han gjorde det til sit ét og alt.

Som foredragsholder tager Waqas udgangspunkt i indvandrerforældres involvering i deres børns liv, når det kommer til kreativitet, uddannelse, udfoldelse, ægteskab, forventninger og meget, meget mere.
Waqas mener, at kreativitet er en vital del af børns udvikling. Samtidig mener han også, at flere indvandrerkredse behandler kreativiteten som et tabu på linje med sex, fest og alkohol.

I en kombination af alvor, personlige anekdoter blandet med en god portion humor vil du opleve Waqas på scenen – hvorfra du kender ham, men i denne kontekst – som et dybt inspirerende menneske med masser på hjerte.