Print Friendly, PDF & Email

Sebastian Nybo

Sebastian Nybo er en anerkendt underviser, debattør og skribent med international erfaring og netværk.
Sebastians brede erfaringsbaserede viden er tilegnet via ansættelser blandt andet inden for sundhedssektoren samt lederjobs i erhvervslivet, afsluttende med en længere periode som leder i Politikens Hus, med ansvar for rekruttering og uddannelse inden for salg.
Sebastian Nybos faglige spændvidde kommer af hans villighed til at kaste sig ind i nye projekter.
Han arbejder med såvel erhvervsrådgivning som spiritualitet. En basal viden via en handelsuddannelse og det førnævnte hands-on-kendskab, integreret med et indgående studie i psykologi, har formet hans fundament, hvilket giver en både praktisk og helhedsorienteret vinkel på formidlingen.

Omfattende  kyndig vejledning, supervision og samarbejdsrelationer med forskere og teoretikere inden for psykologi og kommunikation har givet ham et stærkt og samtidig ukonventionelt fundament for hans virke.
Sebastian Nybos brud med vanetænkning er gerne både indsigtsskabende og provokerende. Han har præget udviklingen af en ny metode inden for  psykologien, kaldet transformationspsykologi eller forandringspsykologi. Denne metode er omdrejningspunktet for de mere end 40 forskellige træningsforløb han har udviklet, hvoraf Lønsomme Forandringsprocesser, Effektiv Konflikthåndtering og Det Effektive Læringsmiljø er de bedst kendte.

De senere år har Sebastian Nybo specialiseret sig inden for emnerne Organisatorisk Bevidsthedsudvikling, Følelsesmæssig Intelligens og endelig Holistisk Lederudvikling og Selvledelse, et emne han har skrevet om i bogen, det Indre Lederskab, der udkom i anden udgave i 2004. Gennem de sidste 17 år har Sebastian Nybo undervist mere end 95.000 mennesker i både ind- og udland og har akkumuleret en stor erfaring i undervisning, rådgivning og rekruttering af ledere og nøglemedarbejdere.

Sebastian Nybo er kendt for sin ligefremme facon, evne til at gøre det komplekse enkelt ved hjælp af humor og billedsprog samt sit intense nærvær. Når Sebastian har “været på”, kan tingenes tilstand IKKE være det samme…han gør en forskel. Hans rådgivning har sikret High Performance i Turn-Around processer for en lang række virksomheder, med andre ord – en sand pionér.