Print Friendly, PDF & Email

Mads Herschend

Mads Herschend har kørt som elitecykelrytter i den danske A-klasse, er uddannet på CBS og har startet og arbejdet med en række start-ups. I dag er Mads professionel foredragsholder.

Mads interesserer sig for, hvordan unge mennesker vælger at se på de udfordringer, de bliver mødt af. Ser de dem som begrænsninger eller muligheder? Med sin personlige historie inspirerer Mads Herschend med humor, passion og alvor skoleelever til at se anderledes på deres udfordringer, så de kan vende dem til deres fordel – frem for det modsatte. Mads arbejder ud fra idéen om, at eleverne har – og skal tage – ansvar for egen udvikling ved at være nysgerrige efter at lære og komme fremad.

I begyndelsen af 2014 kom Mads ud for en alvorlig ulykke midt i et cykelløb. Han blev kørt frontalt ned af en bil, som bl.a. medførte brækket ryg, mange brud i ansigtet og tre hjerneblødninger. Mads har mærket, hvad målsat træning kan gøre – både i sport og i store personlige forandringsprocesser. Han ser vejen til resultaterne i sport, privat og professionelt som værende parallelle og bygget på samme grundlag – nemlig hårdt arbejde og valget om at ville det.

Mads Herschends foredrag, som han holder som en del af sit projekt ”Elever der vil Fremad” er meget benyttet på skoler rundt om i Danmark. Han leverer levende foredrag, hvor eleverne er deltagere og er med i foredraget, så de kan tage inputs og perspektiveringer med derfra. Mads vil med sine foredrag bidrage til, at flere unge mennesker i Danmark sætter mål – og ikke mindst opnår dem.