Print Friendly, PDF & Email

Lars Berendt

Lars Berendt var kommunikationschef i Dansk Boldspil-Union (DBU) fra 1991 til 2014.

På tidspunktet for hans ansættelse var tilliden til DBU helt i bund efter to selvforskyldte kriser. Og landsholdets popularitet var styrtdykket efter det berømte firserhold, og holdets to største stjerner, Michael og Brian Laudrup, havde meldt fra.

I de efterfølgende år transformerede Lars fodboldforbundets traditionelle informationsformidling til strategisk, integreret virksomhedskommunikation.

Størstedelen af hans arbejde foregik i kulissen, men Lars Berendt fungerede også som talsperson og tegnede derfor DBU i en række, meget profilerede sager gennem årene.

De fleste af Lars’ foredrag handler om de strategier og faglige discipliner, han tog i anvendelse i sit arbejde. Herunder ikke mindst både hans strategiske og operationelle arbejde med danske og internationale journalister og medier.

Lars Berendts resultater omfatter blandt andet positioneringen af DBU blandt landets 10 mest omtalte organisationer, opbygningen af DBU’s omdømme fra latterliggørelse til superbrand med en kendskabsgrad på 98%, samt kommunikationsindsatsen som var med til at knække en mangeårig kurve med faldende medlemstal til en stigning i antallet af aktive fodboldspillere på 29%.

Lars krydrer alle sine foredrag med eksempler, der også giver deltagerne et unikt indblik i hans arbejde i DBU og med landsholdet.

Foredragene er primært målrettet erhvervslivet, organisationer og foreninger samt fagfolk.

Nogle af dem kommer også i mere populære udgaver. Foredraget ”Champions League indefra” er både informativt og populært som underholdning eller som optakt til en Champions League-kamp.

Lars har i over 20 år været benyttet som mediechef for det internationale fodboldforbund, FIFA, og det europæiske fodboldforbund, UEFA. Efter sin afsked med DBU har begge forbund udvidet deres samarbejde med Lars, som i øjeblikket er som selvstændig kommunikationsrådgiver.

Lars Berendt har ligeledes mere end 20 års erfaring som underviser, moderator og foredragsholder.

Du kan booke hans foredrag enkeltvis eller fortløbende fordelt på én eller flere dage, ligesom han kan bookes til seminarer.

Læs mere om Lars’ foredrag i menuen til venstre.