Print Friendly, PDF & Email

Claus Roager Olsen

Når man siger Enneagrammet, må man nødvendigvis også sige Claus Roager Olsen. Claus har mere end 10 års erfaring med Enneagrammet og har dermed været en af de absolut største bidragsydere til, at dette værktøj i dag er alment kendt og benyttet i danske virksomheder.

Mere end 50.000 mennesker er blevet undervist i Enneagrammet af Claus Roager Olsen. Han har sin helt egen stil. Højt tempo og stort personligt engagement er kendetegnende for Claus. Hans form er interaktiv, nærværende, empatisk, humørfyldt, motiverende og konfronterende – men altid med stor respekt for den enkelte.

Claus Roager Olsen er kendt for sin enorme viden om mennesker på arbejdspladserne og i familielivet.  Når han på levende vis formidler sine budskaber, er det hele krydret med rammende historier fra virkeligheden, der giver et meget klart billede af typerne i dagligdagen.

Claus er IEA Akkrediteret Enneagramunderviser og har været oplægsholder ved flere internationale Enneagramkonferencer i Europa og USA. Han har primært taget uddannelser hos The Enneagram Institute v/Don Riso og Russ Hudson, The Enneagram In Business v/Ph.D. Ginger Lapid-Bogda, The Changeworks i USA v/Tom Condon og Enneagram Explorations v/Katherine Chernick og David Fauvre.