Print Friendly, PDF & Email

Charlotte Bircow

Du er sikkert bekendt med, at Charlotte Bircow er kvinden, der bragte fitness-tanken til Danmark.  I dag kender vi hende også som den sårbare, men stærke kvinde, der med en klippefast tro og vilje har overvundet sin kræftsygdom og delt sin fight og sit positive livssyn med Danmarks befolkning.

Som foredragsholder rangerer Charlotte som en af de mest eftertragtede, kvindelige indlægsholdere, hvor hun på sin humoristiske og inspirerende facon sætter fokus på, hvordan positive tanker, motion og kost, skaber glæde og overskud i hverdagen – både for dig som privatperson og for dig og dine kolleger på jobbet.

I 2012 udkom Charlotte Bircow med bogen, “Kræft æde mig nej” – en bog til inspiration, støtte og trøst for mennesker, der gennemgår en af de svære kriser i livet. Charlotte er i dag ambassadør for Kræftens Bekæmpelse, samt Børn, Unge og Sorg. Hun er samtidig en af frontfigurerne i mediernes “Knæk Cancer”-dækning og er pave stolt over at have været med til at vinde 2 millioner kroner til Kræftens Bekæmpelse i “Hvem vil være millionær”.

Charlotte Bircow kan bookes:

– til foredrag på både dansk og engelsk
– til hel- og halvdags seminarer (evt. kombineret med fysisk aktivitet)
– som Breaker/Energizer der tilsikrer engagerede deltagere ved seminarer
– som konferencier

Charlotte er en velfunderet kvinde:
– HA/HD i erhvervsøkonomi
– Aerobic/Fitnessuddannelser fra AFFA – IDEA – USA
– NLP Master
– NLC Lifecoach, level 3 fra C.H.E.K. Institute San Diego

Med en stærk tro på livet og dets herligheder formår Charlotte Bircow virkelig at inspirere sine deltagere til efterfølgende at udvise og udleve en proaktiv adfærd. Hendes foredrag giver masser af stof til eftertanke som gør, at deltagerne aldrig går hjem uden brugbare værktøjer, som med stor virkning kan benyttes af den enkelte både på jobbet og i privatlivet.