Print Friendly, PDF & Email

Arne Nielsson

Årets Inspirator 2009 + 2011

Arne Nielsson er ti-dobbelt verdensmester og olympisk sølvvinder i kanoroning og har siden 1996 arbejdet som professionel coach og foredragsholder for primært erhvervs- og idrætsfolk. Over emnet “Viljen til sejr” har Arne Nielsson i 15 år holdtforedrag for mere end 200.000 mennesker.

I januar 2012 blev Arne Nielsson for anden gang hædret med udnævnelsen som Årets Inspirator – denne gang som Årets Inspirator 2011 – en publikumspris overrakt af Confex Danmark. Det er den største anerkendelse en foredragsholder i Danmark kan få. Han modtog prisen første gang tilbage i 2010 som Årets Inspirator 2009.

Den tidligere topatlet og verdensmester i toerkano, Arne Nielsson, ved, hvad personlig træning kan gøre for én. Som eliteidrætsudøver må man arbejde målrettet med sig selv, men det samme bør man gøre som erhvervsmand m/k, partner og forælder, hvis man vil opnå harmoni i tilværelsen. Kodeordene er begejstring, mental træning og coaching.

Arne Nielsson er forfatter til bestellerbøgerne “Viljen til sejr”, “Din teenager skal coaches – ikke opdrages” og “Viljen sidder i hjertet” og holder foredrag under disse overskrifter.

I 2011 udkom Arne Nielssons seneste bog – “Viljen til sejr 2 – Coping” – som er skrevet i samarbejde med psykolog Bjarne Lellek.

Arne Nielsson coacher en lang række af Danmarks bedste sportsudøvere inden for sportsgrenene dans, golf, fodbold, bordtennis mv. foruden en lang række topledere.