Print Friendly, PDF & Email

Winners Academy

På Winners Academy tilbyder 2 gange verdensmester Mette Bloch og Succes Manager Christian Campbell jer en humoristisk, inspirerende og provokerende dag i sejrens tegn.Vinderpsykologi, adfærd og resultater er det helt klare fokus, når der leveres en fin blanding af foredrag, workshop og personlige øvelser.

Winners Academy er designet til virksomheder, der ønsker at fremelske vindere, skabe resultater trods kriser og andre omstændigheder og ikke mindst – tør investere i fremtidige sejre.

Fakta om WINNERS Academy
• Leveres tilpasset Jeres virksomhed og hverdag
• Varighed 7 timer
• Varieret, dynamisk og levende program
• Mette og Christian kommer og leverer på Jeres lokation
• Alle deltagere får bøgerne ”Tør du blive en vinder” og ”Business Unusual, sådan vinder Succes over Fiasko”
• Personligt tilpasset ”action-plan”
• Materiale over dagens øvelser

Om Mette Bloch
Mette Bloch er dobbelt-verdensmester i roning. Ud over sin idrætskarriere har Mette Bloch læst psykoterapi og er en fremragende foredragsholder. Desuden har hun ligeledes læst idræt og er skribent og forfatter til bøgerne ”Tør du blive en vinder?”, “12 Minutter – 12 Uger”, “Bliv din egen træner” og ”Vind med vilje”. Gennem en lang og succesfuld idrætskarriere og foredragsvirksomhed har Mette Bloch prøvet det meste. Hvordan er det ikke at leve op til egne og andres forventninger, hvordan føles det at ønske sig noget brændende og så pludselig få det? Og hvordan er efterveerne, når misundelsen og janteloven banker på…

Om Christian Campbell
Business Provocateur, psykoterapeut, forfatter og Succes Manager Uddannet psykoterapeut fra 1994-1998. Har bl.a. arbejdet som Salgs- og Driftschef, HR Manager og sælger. I 2003 udviklede Christian gennembrud.nukonceptets fire faser, og i februar 2004 startede han virksomheden gennembrud.nu. Fra 1997 og til dags dato har han gennemført ca. 5500 individuelle sessioner og undervist ca. 7400 erhvervskunder. I 2010 grundlagde han Management-By-Me-uddannelsen, The Future Sessions og CEOconversations. I 2011 udkom bogen ”Business Unusual, sådan vinder Succes over Fiasko”.

Referencer
“Mette Bloch er uden tvivl en vinder! Det er svært at beskrive med ord hvilken gave det er at opleve Mette. Hun brænder helt unikt igennem med sine budskaber. På en helt enkel og raffineret måde. Ens liv bliver på en eller anden måde meget bedre efter mødet med Mette.”
Pernille Juel Sefort
ATP, HR-Udviklingschef, HR & Intern kommunikation

“Christian Campbell er en virkelig kompetent underviser, med en særlig evne til at tilpasse niveauet til deltagernes behov og kompetencer. Hver gang vi har benyttet os af Christian, har han formået at løfte niveauet flere trin. Vi vil opfordre alle til at blive en del af gennembruddet.”
Helle Nissen
Det Berlingske Officin, HR og Personaleafdelingen

Vil I gerne skabe vindere?
Kontakt os nu på 70 200 449 og få mere information om program og pris.