Print Friendly, PDF & Email

Tør du mærke livet?

– på jobbet og privat

Kan du heller ikke forstå, hvorfor du nogen gange reagere på den samme irrationelle måde igen og igen – om det er i parforhold eller på arbejdet? Hvorfor du har så svært ved at sige hvad du føler, selvom du har lyst og ved, det ville være bedst? Hvorfor du ”ved”, hvad du skal gøre, men ender med at ”gøre” noget andet?

Kunne du tænke dig:
– at blive bedre til at vide, hvornår du er allerbedst?
– at udvise mere autenticitet og medfølelse – både overfor dig selv og andre?
– at føle dig generelt mere positiv og være mere til stede?

Sarah Zobel vil give dig indsigt i hverdagens psykologi. Ja, egentlig den basale grundviden vi alle burde få med fra barns ben, men som de fleste af os selv må lære, når vi bliver voksne og ”støder på livet” igen og igen.

Om det er ift. børneopdragelse, udfordringer på arbejdspladsen eller konflikter i parforholdet, så er der bare nogle gennemgående temaer, som vi alle vil have gavn af, at vide mere om. En basisviden vi alle burde besidde om os selv og andre, for bedst at kunne skabe det liv, der gør os gladest og mest handlekraftige.

Med udgangspunkt i sin seneste bog ”Tør du mærke livet?” vil Sarah introducere deltagerne for redskaber og øvelser forankret i både positiv psykologi og meditation.

Sarah Zobel vil blande det bedste fra psykologien som en helhed, både den positive psykologi og den mere traditionelle. Hun vil tage udgangspunkt i sit eget personlige og professionelle liv og de udfordringer og indsigter hun har fået undervejs.

Sarah vil komme ind på emner som:
– Fra hjerte til hjerne – 1. del af vejen
– Voksen? Hvem? Mig?
– At sætte grænser. Hvorfor kan det være så svært?
– Hvorfor vi altid havner i de samme konflikter?
– Hvorfor perfektionismen er en dræber – Askepot syndromet
– Inderst inde er jeg ikke ”god nok”
– Fra hjerne til hjerte – 2.del
– At kunne ”mærke efter”
– Hjertets intelligens
– ”I have a dream” – om drømme, håb og retning