Print Friendly, PDF & Email

Tør du blive en vinder?

Mette Bloch er dobbelt-verdensmester i roning. Ud over sin idrætskarriere har Mette Bloch læst psykoterapi og er en fremragende foredragsholder. Desuden har hun en bachelor-grad i idræt og er skribent og forfatter til bøgerne ”Tør du blive en vinder?”, “12 Minutter – 12 Uger” og “Bliv din egen træner”.

Gennem en lang og succesfuld idrætskarriere og foredragsvirksomhed har Mette Bloch prøvet det meste. Hvordan er det ikke at leve op til egne og andres forventninger, hvordan føles det at ønske sig noget brændende og så pludselig få det? Og hvordan er efterveerne når misundelsen og janteloven banker på…

Hvordan er det, når prioriteterne i livet skifter, og hvor svært kan det være for omgivelserne at forholde sig til din person, når du går efter nye mål? Det er svært at skifte kasse og derfor accepterer mange at blive der, hvor de nu engang, mere eller mindre frivilligt, er. Det er simpelthen lettere at forme sig selv, så man passer til kassen, end det er at finde en ny.

Et foredrag med Mette Bloch er derfor baseret på de mange erfaringer, hun har gjort sig gennem en lang idrætskarriere. Som foredragsholder formår hun på levende vis at videreføre sine pointer og mentale redskaber – og det på en måde ikke ret mange andre foredragsholdere formår.