Print Friendly, PDF & Email

Tænk… hvis vinderen altid har ret

Peter Bredsdorff-Larsen tager udgangspunkt i sin karriere fra sportens verden på absolut topplan, og kombinerer sit indlæg med konkrete erfaringer fra erhvervslivet. Det handler bl.a. om ledelse, vejen til toppræstationer og om at give plads til talentet og forskellighederne, når det stærkeste team skal sammensættes.

Som leder af et team kræver det, at du træffer de rigtige valg og ikke mindst trækker på de ressourcer eller personer, der kan hjælpe med at eksekvere planen, når tingene går stærk. For som leder handler det om at lede med plads til udfoldelse og udvikling for det enkelte individ.
Men det handler også om, at du som leder tør ændre planen, hvis alt tyder på, at det ønskede resultat vil udeblive, hvis du ikke “sadler om”.

Som “spiller” på et team er det altafgørende, at du giver dig 100% og samtidig er tro overfor dig selv, dine værdier og kompetencer. Når du giver plads til dine “medspillere”, vil de også give plads til dig, hvilket er grobunden for et stærkt team.

Peter Bredsdorff-Larsen leverer foredrag med humor og begavet indsigt i sportens tynde luftlag og drager parallellen til erhvervslivets verden.

Foredraget bliver tilpasset iht. nærmere aftale.