Print Friendly, PDF & Email

Styrken ved Storytelling

– lær at fortælle de gode historier offline og online

Signe Wenneberg er uddannet i retorik og kulturjournalistik og har 20 års erfaring som formidler som redaktør og journalist på dagblade, magasiner og på tv. Hun har skrevet en lang række bøger og er en professionel storyteller.

Signe Wenneberg er en levende, humoristisk og meget erfaren foredragsholder, der skaber en god stemning, både i store forsamlinger og mindre fora. Hun er meget rost for sin evne til at være tilstede i nuet og for sin selvironi og for, at hun professionelt og med omhu altid skræddersyr sine foredrag, så de passer til publikum.
I dette foredrag giver Signe Wenneberg bl.a. sine tilhørere et lille lynkursus i klassisk retorik kombineret med den nyeste viden inden for moderne storytelling. Dette giver foredraget substans, og deltagerne får konkrete værktøjer med hjem.

Retorik skal forstås som ”læren om hensigtsmæssig kommunikation”, og med et motiveret og interesseret publikum er det en stærk og givende lære. Storytelling er et virkningsfuldt retorisk greb, der tages i brug for at fortælle noget om fortællerens (eller brandets) historie, etik, værdier, verdensbillede, erfaringer, humor eller måde at være cool på.

Signe Wenneberg er en kendt profil på Kommunikationsforum.dk og har tidligere bl.a. været direktør for et mediabureau. Det betyder, at hun er en særdeles erfaren blogger og bruger af sociale medier. Hun inddrager friske erfaringer fra Internettet og fra de sociale medier i ”best-pratice” indenfor Storytelling.