Print Friendly, PDF & Email

Sådan håndterer du besværlige personer

Nu går jagten ind på alle de besværlige

Besværlige personer – dem er der nok af! Men hvad gør man ved dem.
De fleste ved hvad de ikke skal gøre, når de står overfor besværlige situationer og personer – men at finde de rigtige værktøjer til at tackle begge dele effektivt, kræver indsigt

Du kender det sikkert; en hektisk hverdag med højt tempo, masser af forandringer og et stort antal daglige kontakter til andre mennesker, der alle forventer eller ligefrem kræver noget af dig. Det kan være sin sag at håndtere alt og alle hensigtsmæssigt – også selv om du gerne ville – og det kan skabe grobund for konflikter og besværlige personer. Nogle er besværlige i korte perioder, mens andre er det på fuld tid – men begge dele tærer på dine ressourcer.

Det er Sebastian Nybo – Erhvervspsykologisk Rådgiver, Foredragsholder og Forfatter – der har udviklet et koncept, der virker. Tilbagemeldingerne, fra de mere end 35.000 personer han har undervist i emnet, taler deres tydelige sprog. Han har også skrevet bogen “Sådan håndterer du besværlige personer” samt udviklet brætspillet “Konfliktløs®”, der også handler om håndteringen af besværlige personer.

“Jeg kan ikke love dig, at du kan slippe for at bumpe ind i besværlige personer efter oplægget, men jeg kan lære dig at holde dig fri af deres negative mønstre, så du lettere kan håndtere dem, uden de dræner dig for energi og efterlader dig frustreret.”

I oplægget kommer Sebastian Nybo ind på følgende centrale elementer:

– Lær at spotte hvilken af de 4 intelligens-type du står overfor
– Få opskriften på at håndtere de 4 typiske besværlige personer-typer
– Lær at bevare roen i tilspidsede situationer, så de ikke dræner dig
– Få modet til at sætte grænser – find din naturlige autoritet

Sebastians research afdækker 4 hovedintelligenser med tilhørende skyggesider (det er dem, der er besværlige). På en sjov og morsom måde bibringer Sebastian Nybo dig en basal viden, de fleste ville have ønsket at have fået for mange år siden… spænd kysen, slip fordommene og spring på – nu går jagten ind på alle de besværlige.