Print Friendly, PDF & Email

Sådan skaber du medvind, selv i den sejeste modvind

Charlotte Bircow er af mange måske bedst kendt som Danmarks fitnessdronning. Hende med “Balder af stål”. Men i forsommeren 2011 blev hun ramt af brystkræft – kort før hendes 50 års fødselsdag. Med et hendes evige, positive livssyn, masser af  motion og mental træning, kom Charlotte hurtigt tilbage i topform – både fysisk og mentalt.

I dette foredrag deler Charlotte Bircow på autentisk vis ud af en række af de metoder og tricks, som hun har benyttet hele livet igennem til at blive et lykkeligt og stærkt menneske. Hun fortæller om hendes personlige erfaringer gennem livets op- og nedture. Et liv, hvor hun konstant har sværget til en proaktiv adfærd frem for en reaktiv. Hvor hun, uanset den givne opgave eller problematik, altid har fokuseret på løsninger frem for problemer.

Sundhed i tanke og krop
skaber et positivt sind

I dette foredrag sætter Charlotte fokus på, hvordan sundhed i både tanke og krop, skaber stort, konkret overskud og glæde i hverdagen – selv når det ser mest sort ud, og forandringer er påkrævede.

Foredraget handler meget lidt om sorgen og tvivlen forbundet med sygdommen – men langt mere om at overkomme den og blive sund og rask igen. Det handler om, hvordan man slipper bekymringerne – ikke kun i forbindelse med en sygdom, men også i andre krisesituationer – og bruger de rigtige ‘gear’ til at komme positivt og stærkt op ad bakken.