Print Friendly, PDF & Email

Personligt Lederskab

– Fundamentet for et godt liv!

Den største gave, du kan give dig selv, er evnen til at lede dit liv. Den kommer ikke af sig selv og er en evne, de færreste mestrer.

Har du den livskvalitet, du drømte om? Har du klarhed over, hvad der er vigtigst for dig?  Har du har den gennemslagskraft, der skal til for at nå dine mål? Og har du energien til at arbejde for at nå det?

Vi er omgivet af konstant høje krav, og tempoet er så effektivt, at vi risikerer at miste kontakten til os selv i farten. Mange er ikke tilfredse med det liv, de lever, men mangler styrken og modet til at ændre på situationen.

Al udvikling starter indefra og “Personligt Lederskab” handler om at finde tilbage til sig selv. At finde ind til sine værdier og blive inspireret til at leve et liv i integritet. Et liv, hvor du følger det, du brænder for, og hvor handling og værdier går hånd i hånd, så det du siger og gør, stemmer overens med det, du står for som menneske.

Foredraget giver dig indsigt i, hvilke handlinger i dit liv der skaber det største udbytte – privat såvel som arbejdsmæssigt.

Du bliver inspireret til at fokusere på:

– hvordan du får større adgang til den bedste udgave af dig
– hvordan du skaber balance mellem de fundamentale energiniveauer, som   styrer dit liv
– hvor det er vigtigst for dig at skabe mere energi
– hvordan du skaber resultater gennem nye stærke vaner
– de ting, som er vigtigst for dig
– hvordan du bliver en inspiration for dig selv og andre