Print Friendly, PDF & Email

Optimal kommunikation

Det er ikke det, du siger – det er måden, du siger det på…!

Vi kender det alle. At tale med nogen hvor der bare er “hul igennem” og hvor den ene nærmest bare kan afslutte den andens sætninger. Kommunikationen er let og ubesværet, og alle oplever at blive rummet og inkluderet. Men vi kender også det modsatte. At stå i en situation, hvor man selv synes, man har formuleret sig klart og tydeligt – og så bliver det totalt misforstået hos modtageren. Og når man så prøver én gang til, bliver det bare værre. Derfor er kommunikation som emne blevet en evergreen, og gennem tiden er der blevet skrevet og talt meget om netop vores evne til at kommunikere med omgivelserne. De seneste års hjerneforskning har afdækket mange nye indsigter og det er dem, du får indsigt i på dette seminar.

Sebastian Nybo tager deltagerne med tilbage til menneskets oprindelse og giver en expressguidet tur igennem den evolutionære historie – med særligt fokus på de 4 primære intelligenser, der er forudsætning for, at vi som race har opnået succes.

Med mere end 18 års erfaring som oplægsholder – og med mere end 100.000 deltagere – så ved han, om nogen, hvor vigtigt det er at forvalte sine energiressourcer optimalt. Hans undervisning er altid præget af humor, lethed og glæde.

I oplægget kommer Sebastian Nybo ind på følgende centrale elementer:

– Lær at spotte, hvilken af de 4 intelligens-typer, du står overfor
– Få opskriften på at håndtere de 4 typiske besværlige person-typer
– Lær at bevare roen i tilspidsede situationer, så de ikke dræner dig
– Få adgang til din naturlige autoritet og kommuniker med tydelighed

Sebastians research afdækker 4 hovedintelligenser, som hver har en række særlige “ønsker”, når det handler om kommunikation. De har også hver især deres tilhørende skyggesider (det er dem, der er besværlige). På en sjov og morsom måde bibringer Sebastian Nybo dig en basal viden, de fleste ville have ønsket at have fået for mange år siden…spænd kysen, slip fordommene og spring på – nu skal der kommunikeres!