Print Friendly, PDF & Email

Netværk og Networking – Online og Offline

Signe Wenneberg kan tage udgangspunkt i velgørenhed, kvinder, en organisation-der-ønsker-mere-networking-inhouse eller udadtil (kvinder, mænd, på tværs, med interessenter). Eller hun kan tage udgangspunkt i sociale medier og networking på nettet, herunder strategisk brug af Facebook til at skaffe mere opmærksomhed, mere salg og bedre netværk.

Som professionel netværker har Signe Wenneberg sat networking i system og har været en del af mange netværk og bestyrelser – flere som eneste kvinde, siden hun stiftede sit første netværk som 23-årig. Signe Wenneberg har skabt flere netværk fra grunden – herunder Albrightgruppen, der er et kvindenetværk bestående af 85 markante kvinder fra mange brancher, som udveksler erfaringer og også netværk med hinanden, og dermed hjælper hinanden frem.

Albrightgruppen er opkaldt efter USA’s tidligere udenrigsminister, der agiterer stærkt for brugen af netværk. Gruppen har haft besøg af deres mentor i København, hvor Albright sagde ja tak til at være æresmedlem af gruppen. Det beviser, at intet er umuligt. Du kan komme i netværk med lige præcis dem, du ønsker, hvis du arbejder målrettet for det og på den rigtige måde.

Foredraget er handlingsanvisende og det har allerede afstedkommet, at der er blevet etableret mange velfungerende netværk rundt omkring, hvor mennesker kan hjælpe hinanden frem.

– Hvad virker?
– Hvad virker ikke?
– Hvad skal man bruge et formaliseret netværk til?
– Har man ikke nok i venner/kolleger/veninder?
– Hvorfor bliver netværk mere og mere nødvendige?
– Hvad er det fedeste ved at have gode netværk?
– Hvad kan kvinder lære af mænds netværk?
– Hvordan bruger man de nye sociale medier til at skabe og vedligeholde ordentlige netværk?
– Hvad skal man ikke gøre på den digitale scene?
– Hvordan kan man gøre det nemt for sig selv at netværke?
– Hvordan opnår man genveje til at kommunikere og netværke?
– Hvordan agerer man online og offline i netværkssammenhæng?
– Hvordan opbygger man helt lavpraktisk sin facebook-profil, så den signalerer forretninger og networking, fremfor tant og fjas?

I dette foredrag deler Signe Wenneberg ud af al hendes erfaring, der bl.a. giver dig svar på spørgsmålene herover.