Print Friendly, PDF & Email

Maden stiger dig og dine børn til hovedet

– spis mad til optimal læring

Maden påvirker ikke kun vægten, men stiger dig og dine børn bogstavelig talt til hovedet. Den mad du og dine børn spiser, eller vælger ikke at spise, har en kolossal indflydelse på jeres hjernefunktion, jeres koncentration og jeres humør. Så det er ganske muligt at spise sig til en bedre indlæring, mere energi og entusiasme og bedre koncentration. Lige såvel som du med den forkerte kost, kan hæmme din og ikke mindst dine børns indlæring, energi, entusiasme, glæde og koncentration.

Især morgenmaden er vigtig!

Spørg dig selv om du og dine børn starter med morgenmad eller “morgen-selvhad”?
Neuroplasticitet er hjernens evne til at ændre sig, til at udvikle sig og til at kunne omprogrammeres gennem indlæring og dine handlinger. Den rette kost og levevis øger neuroplasticiteten markant, hvorimod den forkerte mad og levevis faktisk gør din og dine børns hjerne mindre fleksibel og forandringsparat. Så spis hjerneguf og få det optimale ud af undervisningen og indlæringen.

På foredraget lærer du hvad din og dine børns hjerne hungrer efter og hvilken mad du og dine børn skal have mere af, for at booste jers hjerner. Du lærer også hvilken mad, du bare skal styre udenom, med mindre du bare ikke vil have optimal hjernefunktion. Du får opskriften på den ideelle morgenmad og de bedste mellemmåltider og snacks, så din og dine børns hjerne topperformer. Madpakken eller hvad der skal købes i frokostpausen kommer vi også omkring, så der er ren energi til indlæring om eftermiddagen. Og du lærer hvordan du gør maden mindst lige så velsmagende, som den er hjerneboostende.