Print Friendly, PDF & Email

Ledelse i tider præget af forandringer og udfordringer

Vi har i flere år kæmpe mod en global finanskrise. Vi kæmper også mod klimaforandringer, som er forårsaget af vores vækst i årtier, der har været baseret på brug af fossile brændstoffer. Vi har, som verdenssamfund, behov for at finde vejen til vækst i et globalt samspil, hvor effektivitet og produktivitet vil blive redefineret. Dette kræver lederskab af os, som medlemmer af det danske og europæiske samfund – og af os som virksomhedsledere.

Vi må sikre, at vores organisation er optimeret til at sikre, at vi forstår markedet, vores kunder – at vi er hurtige på “fødderne”. Vi må ligeledes sikre, at vi tiltrækker de bedste medarbejdere, og at vi får dem til at levere det ypperste. Dette kan ikke opnås gennem traditionelt “chefskab”. Det kræver lederskab!

Jens Moberg giver jer inspiration og konkrete idéer og værktøjer til at gøre dette i jeres virksomheder.

I dag bestrider Jens Moberg diverse bestyrelsesposter i virksomheder som bl.a. Grundfos, Axcel og kostskolen Herlufsholm Gymnasium.
Jens er nok mest kendt for at være den første ikke-amerikaner, der blev chef for Microsofts nordamerikanske salgsstyrke. Han avancerede og blev en del af den øverste ledelse i selskabet og samtidig ansvarlig for hele den amerikanske salgsstyrke med en omsætning på 8 milliarder US dollar.
Efter at være vendt hjem til Danmark stod Jens i spidsen som CEO for Better Place Denmark, en af de mest spændende virksomheder indenfor CleanTech, og senere for rådgivningsvirksomheden Alectia.

Jens Moberg er desuden medlem af Lars Løkke Rasmussen’s vækstforum samt forfatter til den meget anmelderroste bog “Rettidig Omsorg”.