Print Friendly, PDF & Email

Kys den gamle verden farvel!

Foredraget er en vitaminindsprøjtning, der motiverer dig til at udnytte dit fulde potentiale, bryde med frygt og tage ansvar for dit eget liv. Du inspireres til at hæve din mentale overlægger og forvandle hverdagens problemer til udfordringer.

Frygten for at fejle, for forandringer, for afvisningen eller endda for succes dræber mange initiativer og holder de fleste fast i en tilstand, der hverken gavner den enkelte eller omgivelserne.

Hvad er prisen for at fortsætte, som du plejer – vejet op i mod værdien i at udforske dine grænser og finde ind til din egen kerne? Hvad ville der ske, hvis du fik adgang til mere af dig selv og ikke var bange for forandringer?

Hvis du ønsker at ændre dybtliggende vaner, kræver det mere end viljestyrke og små forandringer i hverdagen. Først når du begynder at sætte nye standarder og ændre din selvopfattelse, lærer du at bryde de gamle mønstre. Den største udfordring er derfor ikke at acceptere nye veje, men at glemme de gamle.

Foredraget inspirerer dig til at:

– træde ud af kontrolzonen – din osteklokke
– opleve din underbevidstheds enorme potentiale
– bruge dit fokus på at tage styringen i dit liv
– bruge hver dag som platform til at blive endnu bedre og endnu dygtigere
– ændre hæmmende overbevisninger til stærke og positive tanker

Det, der adskiller os som mennesker, er ikke hvad vi KAN, men hvad vi er VILLIGE til at gøre. Tag udfordringen op og kys den gamle verden farvel.