Print Friendly, PDF & Email

Fra virkelighed til drøm og hjem igen

Remee’s historie handler om store drømme, succes, at blive grådig og fejle og at finde tilbage til sig selv og sine kernevisioner og blive sit eget brand.

Allerede som 10-årig lå Remee, adoptivbarnet der blev afleveret på en politistation som spæd, med hovedtelefoner på og hørte musik og drømte om at skrive sange og selv synge dem foran et stort publikum. Som 15-årig debuterede han som rapper, som 17-årig blev han et hit med popgruppen Sound Of Seduction og kort efter også med Blachman Thomas meets Al Agami and Remee. Så var han sådan set mættet af opmærksomhed. I årene frem levede han som sangskriver og producer, men var irriteret over bare at aflevere sine sange og frustreret, når han oplevede manglende professionalisme og stolthed. Han ville føre sine sange mere til dørs, og så kom iværksætteren Remee i gang – med pladeselskab, med onlinemagasinet Remee&Friends og med ferieresortet Oasis Club.

”Jeg følte stor frustration over at møde folk, der ikke brændte for det, de lavede. Jeg synes, at uanset hvad man laver, skal man lægge kærlighed i det og gøre det med stolthed. Spørgsmålet er ikke, hvad du får i hænderne – din situation, dit job, dit liv – men hvad du gør med det, du får. Man kan bestræbe sig på at være verdens mest behagelige bums, den mest servicemindede taxachauffør, eller man kan lave verdens bedste sandwich. Hvis man gør sig umage, skinner alt i sit rette element”, siger Remee.

Han har skrevet internationale hits til blandt andre Jamelia, Robyn og S.O.A.P., og på hans produktions- og pladeselskab gælder det Brian Rice, Trolle/Siebenhaar og X-Factor-deltagerne Martin, Basim og Alien Beat Club. Da han havde brug for et medie til at omtale sine tiltag, startede han Danmarks første internetmagasin Remee&Friends. Og da han savnede et eksotisk sted til at skrive sange, optage musikvideoer, holde møder og i øvrigt samle venner omkring sig, startede han Oasis Club i Alanya i Tyrkiet.
Som vist i TV2-programmet ”Liebhaverne” er det luksuslejligheder til samme pris som et mellemklasse sommerhus herhjemme. Oasis Club har han med partneren Jacob Christensen – parret er af dagbladet Børsen udnævnt til ”Morgendagens ledere” – og partnerskaber betyder meget for Remee. Et andet godt eksempel er hans faste medsangskriver Thomas Troelsen. Men han har også indgået i arbejdsfællesskaber med for store armbevægelser og fiasko til følge, blandt andre med Stein Bagger. Deraf har han lært, at når motivationen kommer fra dødssynderne grådighed, frådseri og hovmod, er det gået galt for ham. Det har fået ham til at fokusere udelukkende på tre kreative kerne arbejdsområder: artistry, lifestyle, media – at skrive musik og dyrke talenter samt køre Oasis Club og Remee&Friends.

”Man skal ikke sprede sig over for meget. Det er vigtigt at se indad og finde grunden til sin motivation og tænke over balancen i éns prioriteringer. Hvis motivationen ryger, ryger inspirationen og livsglæden også. Man skal ud af det, som man ikke er glad for. Man får det bedste ud af det, man elsker. Og man skal vide, at det er nødvendigt at netværke med ligesindede, som man har kemi med og passer sammen med. Succes handler om kærlighed, dedikation og de mennesker, du samarbejder med”, siger Remee.