Print Friendly, PDF & Email

Forberedt på forandring

….mere end 20.000 tilfredse deltagere tager ikke fejl….

Der findes masser af myter om, hvad der sker, når mennesker gennemgår en forandringsproces. Dette foredrag vil gøre op med nogle af dem – og samtidigt udfordre deltagernes hidtidige opfattelse af verden. Det eneste vi i vore dage kan være sikre på, er forandringerne. På mange arbejdspladser kan det hæsblæsende tempo, der eksisterer, opleves som om, det er ved at tage pippet fra én.

At mennesker reagerer ekstremt forskelligt i forandringssituationer, er en kendt sag, men hvad kan man som individ, og i særdeleshed som kollega, gøre for at afhjælpe nogle af udfordringerne? Dette foredrag lægger netop vægt på de centrale reaktioner, vi mennesker typisk har, og giver hands-on-erfaringer til brug for mulige løsninger. Alle medarbejdere og ledere i organisationer, der oplever en hektisk hverdag præget af et højt forandringstempo, vil have glæde af dette foredrag.

I oplægget kommer Sebastian Nybo ind på følgende centrale elementer:

– Sådan frigøres vores naturlige forandringsintelligens
– Forandringer spørger ikke om lov…de kommer jo bare
– Sådan træner du dig selv til High Performance

I forbindelse med forandringsprocesser kan der godt opstå lidt “øffen” omkring ændringer i arbejdsmetoder og processer. Og Sebastians svar er “Skal du ikke møde større forhindring end det, så har du også en chance for at blive lykkelig”. Han formår – på en charmerende og vidende facon – at få publikum til at reflektere over det, der er vigtigt, og på den måde får deltagerne en ny, dybere forståelse for det at håndtere de konflikter, der altid opstår i forbindelse med forandringer. Han placerer ansvaret for egen trivsel hos folk selv – og giver en række konkrete værktøjer, der gør det lettere at komme op i “forandringstempo”.

Det gamle citat siger: “Når forandringsvinden blæser, bygger nogle læhegn – andre vindmøller.” Jeg vil gerne lære dig at bygge en vindmølle, så du også kan omsætte den enorme kraft, der ligger i forandringerne. Potentialet til at klare det hele ligger i os selv, og som indlægget skrider frem, kommer det flot og elegant frem.