Print Friendly, PDF & Email

Energi til det hele….og mere til

Fra tudekiks til Duracell-kanin

Dette foredrag er et livsbekræftende WakeUpCall til alle, der gerne vil undgå at spilde tilværelsen med tristhed, bekymringer og tungsind. De fleste ved godt, at negativitet og sortsyn kan dræne al energi og aktivitet ud af en gruppe – men det er de færreste der ved, hvad de skal gøre ved det. I en tid som denne er der nok at bekymre sig om, så du kan vælge mellem at tage endnu en bid af tudekiksen eller byde ØV-agtigheden trods og “leve dig lykkelig”.

Mark Twain sagde: “Jeg har haft masser af bekymringer, men det er de færreste, der er blevet til noget.” Og når vi nu godt kan se, at det er tosset at tage sorgerne på forskud, hvorfor er det så lige, at SÅ mange af os bruger SÅ meget af vores liv på at gøre netop det? Hvordan holder man op med det? Svaret er enkelt: Humor. Den kan lyde banalt, men naturvidenskaben understøtter, at mennesker der evner at iagttage sig selv og de situationer de havner i med humor har en højere livskvalitet – og lever længere. Heldigvis kan humor trænes – så der er håb.

Det er et fælles ansvar at skabe et godt arbejdsmiljø med engagement, arbejdsglæde og trivsel. Du kan sætte den positive bevægelse i gang med din energi. Vi ved, at den måde vi tænker på, forplanter sig til vores følelser – så derfor kan det da kun gå for langsomt med at få skiftet de øv-agtige tanker ud med noget sjovere. Dette foredrag giver tilhørerne en række værktøjer til at ændre negative tankemønstre til muligheder fyldt af ny energi og overskud – også når alt er under konstant forandring.

Oplægsholder er Erhvervspsykologisk Rådgiver og Forfatter Sebastian Nybo. Med mere end 18 års erfaring som oplægsholder – og med mere end 100.000 deltagere – så ved han, om nogen, hvor vigtigt det er at forvalte sine energiressourcer optimalt. Hans undervisning er altid præget af humor, lethed og glæde, for det er nu sådan mennesker lærer bedst.

I oplægget kommer Sebastian Nybo ind på følgende centrale elementer:

– Hvorfor er humor livskvalitetsfremmende – ny forskning giver svaret
– Hvordan kan du bryde øv-agtigheden – uden at blive et happy-head
– Sådan skaber du balance i de 4 vitale energicentre og får overskud
– Få styr på den GRÅ SPILDTID og vend den til GRØN. foretagsomhed
– Lær at håndtere de 3 klassiske energidræbere

Sebastian giver jer konkrete værktøjer til 3 ting. For det første at kunne skabe balance i energisystemet. For det andet har deltagerne lære at disponere energiressourcerne og for det tredje at kunne slippe fri af den negative spiral og “ryste pelsen” og komme videre.

Læs mere om Sebastian Nybo her: Foredrag Sebastian Nybo.