Print Friendly, PDF & Email

Eksponentiel forandring igennem fremtidens lederskab

Vi står overfor exceptionelle og komplekse problemtikker som ledere, når det handler om at fremtidssikre virksomhedsdrift – både miljømæssigt og medmenneskeligt. Den teknologiske udvikling påvirker alle dele af livet og det sker i en afsindig fart. Det er en situationel kobling, der skaber frygt pga. usikkerhed og utryghed omkring fremtiden.

Disruption er på agendaen, men hvordan skabes der egentlig reel disruption? Hvordan skaber du som leder grobund for at innovation får plads i de enormt kompetente mennesker, der er i dit team? Hvad er innovation egentlig og hvordan ser det ud? Hvordan ser det ud uden og med et stærkt moralsk og etisk kompas?

Vi kigger på modellen De fire menneskelige Videnskapaciteter, hvor vi i Danmark især navigerer inden for  det rationelle, og helt har glemt vigtigheden af de andre tre intelligenser. De skal i brug for at skabe eksponentiel forandring, der kan føre til gode, langsigtede resultater – så vi kan undgå flere ‘unintended consequences’.

– Vi har i høj grad brug for eksponentiel forandring – men ikke som den sker de fleste steder i dag. Vi hører mere om hvorfor og hvordan.
– Hvordan skaber vi disruption, og hvorfor er det overhovedet vigtigt?
– Vi kigger på manglende sammenhæng mellem ord og handling i ledelse og virksomhedsregi og ser på diverse internationale cases – med fokus på proces og løsningsorientering.
– Hvad er fremtidens lederskab? Hvad har vi brug for?
– FN’s 17 verdensmål kan bringes i spil, hvis kunden ser vigtigheden af det i denne forelæsning.
– Samspil, shared-value – hvordan løfter vi i flok, motivation, nye forretningsmodeller, mennesket i centrum af business.
– Sustainability front and center – det er den eneste vej frem.

Desuden kommer Sandja Brügmann ind på diverse modeller, reflektioner og processer afhængig af format og tidsramme: “Back-Casting for a better future”, The Many *I*s’, ’The Courage Tool’, Personality UX, og andre processer (workshop regi).

Altid straight talk, speaking the unspeakable med et smil på læben. Underholdende og inspirerende med fokus på løsninger, positiv indstilling og can-do attitude.