Print Friendly, PDF & Email

Det ligger i ledelsen

Foredraget handler om, at ledelse ikke er noget man kan tage, man skal vælges til det. Det handler også om synlighed, om mennesker og forskellighed. Hvordan man kommer igennem med sin kommunikation, der er nøglen til ledelse. Om virksomhedskultur og vaner, om det vanskelige at ændre vaner. Om fornyelse og forståelse for at det er nødvendigt med forandring, før det er tvunget nødvendigt, om at viden vokser, og samtidig bliver viden forældet efterhånden som virkeligheden ændres.

Det ligger i ledelsen at tage fiaskoerne og give succeserne til personalet. Ledelse mistes ofte, fordi ledelsen ikke gør det nødvendige, som vi har ledelse til. Den der ser op, ser de nye muligheder. Personale er som ler. Det skal æltes og formes hele tiden. Hvis der ikke arbejdes med det, tørrer det ind. Ledelse er også for dem, der ikke vil ledes. Netop de skal ledes.

Foredraget er velegnet til store eller små grupper. Foredraget en godt til åbne arrangementer, hvor tilhørerne har meget forskellig baggrund, men det kan også tilpasses en leder-/mellemledergruppe inden for samme virksomhed.

Læs mere om Gunnar Ørskov her: Foredrag Gunnar Ørskov.