Print Friendly, PDF & Email

Den ultimative turnaround

Enhver krise gemmer på stor læring, og i dette gribende foredrag med Lars Juhl, deler han ud af denne læring på godt og ondt. Som deltager bliver du bedre rustet til at håndtere de knubs, som livets uundgåelige kriser udsætter dig for.

Det handler om liv eller død
i ordenes bogstaveligste forstand!

Lars tager afsæt i tre alvorlige hændelser.
Det er elementært spændende, men er også et fantastisk udgangspunkt til overvejelser og diskussioner om vigtigheden af at træffe de rigtige beslutninger i en krise.

Hør om, hvordan skibet Amiya Scan blev kapret af somaliske pirater, hvordan løsesummen blev forhandlet, og om hvordan besætningens liv eller død afhang af at træffe de rette beslutninger time for time i de 30 dage, hvor skib og besætning var i piraternes fangeskab.

Lars Juhl tager dig også med bag kulisserne og giver dig et enestående indblik i, hvordan den finansielle krise næsten tog livet af Scan-Trans, og hvordan ledelsen håndterede den dramatiske turnaround, som fik forvandlet de blodrøde tal til igen at blive en lønsom forretning.

Få et levende og medrivende indtryk af, hvordan Lars Juhl – måske som følge af det store arbejdspres – faldt død om, blev genoplivet, og i dag er afhængig af en pacemaker for at overleve.