Print Friendly, PDF & Email

Champions League-aften

Et populært foredrag – eventuelt som oplæg til en kamp i UEFA Champions League.

Lars Berendt er på 21. sæson tilknyttet som mediechef for det europæiske fodboldforbund.

Han har siden 1996 haft ansvaret for håndteringen og serviceringen af medierne ved kampe i Champions League, som er verdens mest prestigefyldte klub-fodboldturnering.

I dette foredrag tager han dig i ord og billeder med bag scenen i arbejdet med Europas største fodboldklubber, trænere og spillere. Du får indblik i forberedelsen af klubbernes deltagelse i turneringen, af kampene og af de mange typer af presseaktiviteter, der sikrer dig interviewene med spillerne og trænerne dagen før kampene og efter kampene.

Lars giver også eksempler på, hvordan det ikke altid går efter planen, når de ellers strømlinede gennemførelser af kampene bliver afbrudt. Af et trafikuheld, projektører der går ud, en meget stor fugl eller Greenpeace. Og hvordan de situationer bliver håndteret.

Og du får med sikkerhed også et par anekdoter fra hans samtaler med trænerne og spillerne.

Lars Berendt er tidligere kommunikationschef i Dansk Boldspil-Union (DBU) fra 1991 til 2014. Parallelt med sit job for det danske fodboldforbund var han udlånt til en række opgaver som mediechef for blandt andet det internationale fodboldforbund, FIFA, og det europæiske fodboldforbund, UEFA.

FIFA har blandt andet benyttet ham ved VM-slutrunderne i USA i 1994 og Tyskland i 2006, hvor det danske landshold ikke deltog, samt Brasilien i 2014. UEFA har udover opgaverne i Champions League udpeget ham til opgaver ved EM-slutrunden i Schweiz og Østrig i 2008, som det danske landshold heller ikke deltog under, ved kvalifikationskampe til og under EM-slutrunden i Frankrig samt ved kampe i Europa League siden 2014.

OBS:

Dette foredrag kan kun bookes til private og ”lukkede” arrangementer.

Hvis du booker foredraget som optakt til visning af en tv-transmission af en kamp i UEFA Champions League på dansk grund, skal visningen godkendes af rettighedshaveren, Viasat. Rettighedshaveren kan forventes at forlange betaling for visningen for større grupper af mennesker.

Det er ikke tilladt at kombinere foredraget med (1) offentlig adgang til arrangementet uanset om det (2) er gratis eller sker mod betaling af entré, ligesom det (3) ikke er tilladt at benytte foredraget i kommerciel sammenhæng. Ved kommerciel sammenhæng forstås, at der ikke må reklameres for arrangementet offentligt (kun overfor den inviterede gruppe), der må ikke kobles sponsorer eller leverandører – udover turneringens egne sponsorer og leverandører – på arrangementet, og arrangementet må ikke være en del af salgsfremstød eller kundearrangementer.

Ved ”arrangement” forstås i denne sammenhæng foredrag og/eller visning af en kamp i UEFA Champions League.

Vi er dig behjælpelig med kontaktnumre til Viasat samt eksempler på, hvordan du overholder Viasats og sponsorernes rettigheder.