Print Friendly, PDF & Email

Bliv en strategisk networker nu!

At netværke strategisk betyder målrettet at skabe gensidig forretningsværdi

At netværke – for bare 10 år siden var det ikke noget, man talte om. Soulaima Gourani deler ud af hendes imponerende 10 års viden og forskning om professionelle relationer. Relationer og networking tales der meget om i dagens erhvervsliv. Men mange mener, at de ikke kan – eller vil. “For det er da på grænsen til det uetiske og kyniske” siger mange. Men at netværke er at hjælpe andre. At give, før man tager. Det er varmt, personligt og handler om tillid.

I dag er den vigtigste ressource det enkelte menneskes viden og kompetencer, der samtidig udgør den vigtigste handelsvare og økonomi. Eftersom viden bedst udveksles mellem mennesker, der har tillid til hinanden, bliver netværkskompetencer centrale i forhold til at “handle” med viden. Soulaima Gourani ser netværk som en måde, hvorpå virksomheden får kortere vej til information, inspiration og indflydelse.

Soulaima Gourani tilbyder et foredrag, hvor I lærer at kortlægge jeres eget professionelle netværk. I får konkrete hjælpemidler til at pleje interne og eksterne netværk og relationer. I får redskaber til at udvide jeres netværk, så det matcher jeres individuelle behov og målsætning. Foredraget motiverer og inspirerer alle til at tænke “networking, relationer og alliancer” som en naturlig måde at arbejde på og som en måde at udvikle sig som medarbejder og kollega.

Der ydes konkret hjælp til opbygning af fysiske netværksgrupper. Virksomheder som Dansk IT, Codan, Københavns Kommune, DONG og mange flere har allerede benyttet Soulaima Gourani som designer, tovholder og konsulent på netværksgrupper.

Læs mere om Solaima Gourani her: Foredrag Soulaima Gourani.