Print Friendly, PDF & Email

At være på – High Performance hver dag!

Hvordan sætter man sig selv op til at være på, til at performe og udstråle energi, når deadline trænger sig på, eller nervøsiteten over at skulle stå overfor en større mængde presser én?

De fleste mennesker skal dagligt PERFORME på jobbet og i det private liv. Vi stiller krav til os selv, til de mennesker der omgiver os, til vores job og til rammerne omkring vores liv.

• Hvordan sætter man sig op til at præstere det bedste hver dag uden at falde om af stress?

• Findes der en PÅ-KNAP…En metode, der gør det nemmere at præstere – selv på en dårlig dag?

• Hvordan styrer man sin nervøsitet og bruger den konstruktivt?

• Hvordan reagerer kroppen -og hvordan restituerer man sig?

• Hvordan kan man blive bedre til at planlægge sig til HIGH  PERFORMANCE?

Med udgangspunkt i sin 20-år lange TV-karriere (og 15 år som ishockeyspiller med 33 landskampe) videregiver Line Baun Danielsen sine personlige erfaringer med HIGH PERFORMANCE i et stressfelt med hyppige deadlines og kontant afregning i form af seermålinger, fokusgruppeanalyser og TV-anmeldere.

Foredraget tager også tilhørerne med bag kameraet og beskriver bla. stemningen op til deadline før nogle af de sidste 10 års største medie-begivenheder: Det kongelige bryllup; Operaåbningen, Folketingsvalg og OL.

Grundfilosofien er, at der ikke er den store forskel på, om du står foran 1 million tvseere, en generalforsamling, eller familien derhjemme, når det handler om at præstere sit bedste.

Her får du en samlet pakke af praktiske redskaber og teoretisk viden.