Print Friendly, PDF & Email

Arbejdsglæde og balance

Arne Nielsson giver i foredraget inspiration, viden og værktøjer til, hvordan arbejdsglæde kan udvikles med få og enkle modeller. Vi tror på, at job, familie og fritid hænger sammen, så værdien af at få skabt arbejdsglæde har både indflydelse på produktiviteten, sygefraværet og livsglæden. Har man en “god dag” på jobbet, er der mere overskud til familie og fritid.

Arne Nielsson vil i foredraget implementere begrebet “hænderne-over-hovedet-dage” – dage, hvor du kommer hjem fra jobbet med overskud og energi. Desuden kommer vi ind på, hvad der skaber disse dage, hvordan kan vi hver især bidrage til at løfte en fælles kultur på arbejdspladsen, hvor vi giver os tid til at definere den mest hensigtsmæssige adfærd for, at flest mulige får overskud og energi, som vi tror på kan være med til at øge den enkeltes selvværd.

Vi ved, at et højt selvværd skaber mere energi, større tolerance og mere kreativitet.

Foredraget tager udgangspunkt i de mekanismer, der styrer og påvirker den menneskelige adfærd. Vi trækker paralleller fra idrættens verden, hvor det at præstere under pres en specifik dag, er forudsætningen for at være succesfuld.

• Hvordan overlever vi en verden, der konstant stiller større og større krav?

• Hvordan sikrer jeg harmoni mellem job, familie og fritid?

• Hvordan skaber jeg bevidsthed om, hvordan jeg styrer og påvirker mig selv i forholdet til stress?

• Hvordan påvirker jeg mig selv og andre til at få det bedste ud af sig selv og sine omgivelser?

• Hvordan får jeg overskud til en travl hverdag?

Arne Nielsson var den mindste kanoroer, der på trods af omverdenens manglende tro på hans evne til at få succes, trodsede diverse negative fordomme og blev den mest succesfyldte kanoroer med 10 x verdensmesterskaber, 74 x danske mesterskaber og 1 olympisk medalje bag sig – et eksempel og bevis på, at det er vores holdninger til os selv og dem, vi er sammen med, der afgør vores resultater.

Desuden er Arne en meget efterspurgt coach og har coachet personer fra toppen af dansk erhvervsliv og idrætsliv – så som golfspiller Søren Kjeldsen og danseparret, Peter og Kristina Stokkebroe.

Sidst men ikke mindst er Arne Nielsson bl.a. forfatter til bestseller-bogen “Viljen til sejr”, der handler om at få det bedste ud af sig selv og sine omgivelser.