Print Friendly, PDF & Email

Foredrag med Ulrik Wilbek

Nye ledelsesforedrag med landstræner Ulrik Wilbek.


De fleste Danskere kender navnet, og de fleste Danskere har siddet limet til skærmen gennem tiden og set Ulrik Wilbek føre de Danske herrer og damer til tops under OL, Europa- og Verdensmesterskaberne i håndbold. Ulrik Wilbek optræder ikke så ofte udenfor sportsmæssig sammenhæng, men når han gør sig som foredragsholder, fanger han sine tilhørere gejst, viden og entusiasme.

Igennem sin tid som landstræner har Ulrik Wilbek gang på gang bevist sine evner til at lede og motivere sine tropper gennem ild og vand til sejr. Ulriks succes taler for sig selv og underbygges bl.a. af 4 bronzemedaljer, 3 sølvmedaljer og 6 guldmedaljer. Alle taget hjem under de 3 største håndboldturneringer (EM, VM, OL) i verden.
Ydermere modtog Ulrik Wilbek i 2010 et Ridderkors af Dannebrogsordenen og blev i 2012 kåret som verdens bedste landstræner.

Med sin snarlige afgang fra landsholdet vil Ulrik Wilbek bl.a. koncentrere sig om at videregive sine erfaringer omkring ledelse og motivation, og med plan4u som formidler, kan virksomheder og organisationer få guldkornene serveret via indsigtsfulde og spændende foredrag.

Her er et udpluk af de foredrag som plan4u i samarbejde med Ulrik Wilbek udbyder:

Ledelsesmæssige udfordringer i et præstationsmiljø
Et foredrag om Ledelse, Vinderkultur, Værdier, Motivation, Forskellighed og Rekruttering. Disse, for virksomheden, livsnødvendige områder behandles alle med udgangspunkt i at skulle skabe de optimale resultater sammen med medarbejderne.

Bring Kompetencerne i spil (Hvordan får vi det optimale ud af medarbejderne).
Et foredrag om, hvordan du som leder eller motivator gør en forskel. Hvordan du effektivt bringer dit indre drive i spil.
Hvem fungerer du bedst sammen med og hvorfor ? Har du viljen og gejsten til at lykkes ?

Du kan booke og læse mere om Ulrik Wilbek her: Foredrag Ulrik Wilbek