Print Friendly, PDF & Email

Få guldkorn til virksomheden med et foredrag

Indenfor de seneste par år har vi set, hvordan hæderkronede virksomheder med milliardomsætning er smuldret og i dag hænger med r**** i vandskorpen.

Nokia er et af eksemplerne, og her i Danmark diskuteres der på livet løs, om B&O er i stand til at overleve de næste 3-5 år. På den anden side har man set, hvordan Apple har rejst sig som fugl Phønix fra asken og i dag er en af verdens 3 største virksomheder (målt på totalværdi).

Men, hvilke faktorer er det, som giver næring til udtrykket “fra storhed til fald” i vor tids erhvervsliv?

Danske Rasmus Ankersen er en af de erhvervskonsulenter, som beskæftiger sig med ovennævnte problemstilling, og udover 2 bestseller bøger beskæftiger Rasmus sig med omfattende foredragsvirksomhed og business coaching.

Et af Rasmus’ umiddelbare svar på ovennævnte spørgsmål er: Selvtilfredshed (som oftest også dækker over arrogance…). For at understøtte sit svar, og desuden grave dybere efter et mere fyldesgørende svar, har Rasmus for nylig været i Finland for bl.a. at besøge Nokia.

Udover de konkrete spørgsmål om, hvad der skyldes mastodonternes fald, arbejder Rasmus som nævnt ligeledes med professionel virksomhedsrådgivning og foredragsvirksomhed. plan4u er stolte af at repræsentere Rasmus, og hvis du savner et inspirerende indspark til moderne virksomhedsdrift og medarbejdermotivation, kan du læse meget mere om Rasmus Ankersens foredrag her: Foredrag om ledelse.