Print Friendly

Umahro Cadogan

”Jeg er en smule autistisk i min fascination af og viden om krop, kost, biokemi og helbredende mad.
Ernæringseksperter skal stå tidligt op for at argumentere mod mig, når det handler om de nyeste forskningsresultater, biokemiske formler og kostråd”, siger Umahro Cadogan om sig selv.

Umahro er en ofte benyttet skribent i diverse blade og aviser.
Han har sammen med Thorbjörg Hafsteinsdottir haft sit eget TV-program i Island, og har lavet mad på Go’ morgen Danmark på TV2.
Umahro Cadogan har desuden undervist fagfolk i London inden for børn og ernæring, og de fleste ernæringsrådgivere har været igennem et af hans undervisningsprogrammer.

Det hele startede med, at han som 18-årig fik kronisk tarmbetændelse, neurologiske symptomer, der mindede om sklerose og blev sygemeldt i over et år. Umahros viden inden for biokemi brugte han til at lære sig selv mere om bl.a. vitaminer og mineraler samt kroppens immunforsvar og energiproduktion. En viden han brugte til at blive rask uden hjælp fra det etablerede sygehusvæsen.

Umahro Cadogan er en passioneret foredragsholder, der med stor entusiasme og glimt i øjet videreformidler sin viden inden for kost og sund livsstil.

Han har desuden god erfarring med at blive brugt som sparringspartner, når de daglige måltid skal sammensættes. Et møde med Umahro Cadogan giver dig “ingredienser” til eftertanke.