Print Friendly

Feeding Your Mind To Perform 1.0: Spis og lev dig til top-performance

Kost, koncentration, stress og mentalfunktion – det, du putter i munden, stiger dig til hovedet! Selvom man ikke fokuserer meget på det, spiller kosten en stor rolle for din koncentrationsevne, humør, stressfølsomhed, kreativitet og arbejdsevne.

Hjernen udgør kun en brøkdel af vores kropsvægt, men den ”beslaglægger” umådelig store mængder energi og næringsstoffer, bl.a. 20-50% af den ilt, som vi indånder, og op til 50% af vores blodsukker. For at hjernen skal fungere optimalt, både hvad angår intelligens, sanser og følelser, har den brug for en lang række vitaminer, mineraler, sporstoffer, kolesterol og ”sunde” fedtstoffer. Motion er også vigtigt; når du pumper din overarm eller flexer din balle, så træner du også hjernen. Den forkerte kost og levevis til den forkerte person går udover, performance, koncentration, intelligensen, stresstærskelen og psyken.

Så når vi taler om stress, forandringsparathed, mental fleksibilitet, omgængelighed, koncentration og performance, skal kost og levevis selvfølgelig også inddrages aktivt. Ikke kun fordi det forebygger problemer, men i lige så høj grad, fordi du performer bedre. Med rette kost og levevis skaber du rammerne i din krop og hjerne, for at top-performe, være i godt humør, kunne yde det optimale, koncentrere dig når det gælder og udfolde din kreativitet.

Hør mere om, hvad der kan hjælpe og hvordan i et foredrag, der indeholder biokemi, humor, rammende analogier og billedlige beskrivelser. Få redskaber med hjem, du kan begynde at anvende lige med det samme, så der kommer ”mere lys i pæren” og efterfølgende flere penge på bundlinjen.

Foredraget henvender sig især til/er velegnet til: Ledere, sælgere og ansatte der skal top-performe og bidrage maksimalt til indtjeningen…og være fulde af vitalitet undervejs! ” Powermad for ledere på toppen!” forløbet kan varmt anbefales som et tillæg til dette foredrag. Desuden bør det følges op med “Hjerneguf 2.0”.

Læs mere om Uhmaro Cadogan her: Foredrag Uhmaro Cadogan.